Promotie: Microdermabraziune

2011-01-03

Incepand cu data de 03.01.20011 Policlinica Grigorescu ofera servicii de microdermabraziune. Pacientii se pot adresa cu incredere doamnei Dr. Crisan Arabela Monica, medic specialist dermato-venerelog.
PRET PROMOTIONAL: 70 lei/sedinta


1.Ce este microdermabraziunea?
In cadrul Policlinicii Grigorescu se utilizeaza un aparat de microdermabraziune cu diamante, ce ofera o optiune non-chirurgicala de finisare a pielii. Se utilizeaza capete de diamant sterile pentru a indeparta stratul superficial al pielii, care in cea mai mare parte este format din celule moarte, dupa care se aspira particulele rezulate impreuna cu impuritatile. Aceasta procedura reduce imperfectiunile, cicatricile, urmele lasate de acnee, ridurile si pigmentatia nedorita avand ca rezultat, de cele mai multe ori, o piele sanatoasa, stralucitoare si frumoasa. Tot prin acest procedeu se realizeaza concomitent si stimularea regenerarii naturale a pielii prin productia de celule noi in stratul bazal, profund, al epidermului, precum si accelerarea producerii de colagen nou, remodelarea dermului cu intinerirea si netezirea pielii.

2. Este microdermabraziunea un tratament dureros?
Nu, se simte asemanator unei ciupituri senzatia fiind mai pregnanta în jurul ochilor, unde sensibilitatea este mai mare. Pielea se va simti usor “fierbinte” si poate sa ramana ceva mai roz pentru câteva ore, pana la maxim o zi. Nu necesita oprirea activitatilor zilnice a pacientului si nici timp de recuperare dupa tratament. Nu produce arsuri, iritatii sau alergii. Dupa tratamentul de micro-dermabraziune, care dureaza intre 15 si 30 minute in functie de zona pe care doriti sa o rejuvenati. Va puteti spala, machia sau iesi din casa fara restrictii. Puteti iesi imediat in oras pentru ca tenul este curat, luminos si stralucitor.

3. Cand incep sa se vada rezultatele?
De cele mai multe ori imediat: ten mai clar, mai uniform, cu textura mai sanatoasa, care se simte mai catifelat. Acestea sunt imediat aparente dupa prima sedinta, iar în timp, dupa efectuarea unui set de 6 sedinte, efectele se cumuleaza si sunt potentate ?i de stimularea regenerarii colagenului.

4. Care sunt riscurile asociate acestui tratament?
Nu sunt prea multe riscuri asociate cu microdermabraziunea daca este realizata de catre un medic dermatolog in conditii corespunzatoare, in urma unui consult de specialitate.

Indicatii: - tonalitate sau textura neuniforma a pielii;
- existenta aspectului de piele obosita, ten tern;
- linii fine de expresie sau riduri fine.
- tratarea keratozelor (ingrosarea excesiva a primul strat de la suprafata epidermului);
- formele usoare si medii de acnee retentionala cu prezenta de comedoane sau ”puncte negre”, pori dilatati (cand infectia nu este prezenta sau este minima);
- cicatrici postacneice;
- pete solare;

Este recomandata si pentru intretinerea lunara a tenului fara probleme.

Contraindicatii: - vitiligo, psoriazis, herpes recent, rozacee activa, acnee inflamatorie;

2018-05-25
2017-10-09
2017-09-11
2015-05-27
2015-03-16
2014-07-08
2014-05-28
2014-04-09
2014-01-17
2013-04-22
Stiri si noutati:
 
Cautare pe site:
cauta informatiile dorite in baza de date
 
Noutati prin email:
Abonandu-va la newsletter-ul nostru puteti primi detalii despre ultimele noutati sau ultimele servicii oferite