Despre Noi
MEREU ATENTI LA SANATATEA TA!!

Policlinica GRIGORESCU are un istoric de aproape douazeci de ani , fiind a doua institutie medicala privata de acest fel din Cluj-Napoca .

In toti acesti ani ea a stat in locatia initiala str Stefan Mora 1 din mijlocul Cartierului Grigorescu , aproape de pacientii ei fideli.
Personalul cu inalte calificari profesionale, dublat de aparatura performanta s-a straduit si se straduieste in continuare sa vina in intimpinarea asteptarilor si necesitatile pacientului. Acesta fiind si motto-ul nostru "Mereu atenti la sanatatea ta!"

Pentru diagnostice fidele si realiste, de la inceput Policlinica GRIGORESCU a inteles necesitatea prezentei in cadrul ei a unui laborator performant . 

Prin urmare, familiei Prof dr Sasca Constantin si Nadia i-a revenit atit cinstea cit si raspunderea nasterii acestui proiect ambitios …un laborator performant prin diagnostic si in primul rind prin CALITATE. replica omega watches Incet si cu rabdare acest laborator s-a dezvoltat dealungul timpului si a inglobat in cadrul lui si alte nume cu care ne mindrim si in ziua de astazi ….Conf dr Brudasca Ioana, Biolog Cucuianu Felicia, Chimist Macarovici Rodica, Medic Primar de Lab dr Manu Cristina …si multi altii ...

Primul pas in rezolvarea problemelor de sanatate curente si cronice ale pacientilor din Cartierul Grigorescu a fost in 1999 prin contractarea cu CAS Cluj a serviciilor Medicinei de Familie reprezentata de Medic Primar MG Dr Puia Sorin.
Tot in sprijinul pacientului, in anul 2003 Policlinica GRIGORESCU incheie contractul cu CAS Cluj pentru Ambulatorul de Specialitate – Analize de Laborator.

In anul 2003 deschide un nou Punct de Lucru si de Recoltare in Cartierul Manastur pe str C Manastur nr.97 .
In anul 2005 incepe colaborarea cu Clinica Medisprof si isi deschide in cadrul acesteia cel de al treilea Punct de Recoltare , in zona industriala Clujana.
In anul 2006 deschide cel de al patrulea Punct de Recoltare in incinta Asociatiei Medicilor de Familie de pe Bizusa nr.9 , Cartierul Gheorgheni , unde a functionat pe parcursul a trei ani .
In anul 2011 deschide cel de al cincelea Punct de Recoltare in cadrul Centrului Medical Marasti , unde a functionat mai mult de un an.
In anul 2012 in ideea diversificarii si optimizarii serviciilor de laborator si nu numai , doi prieteni vechi au hotarit fuzionarea laboratoarelorelor:
Laboratorul Policlinicii Grigorescu si Laboratorul Hiperdia s-au unit conform proverbului romanesc : “ unde-s doi puterea creste “.
In urma fuzionarii , atit personalul cit si aparatura Policlinicii Grigorescu s-a mutat la noul sediu din str Republicii nr.105A in cladirea clinicii LukMed .replica watches rolex replica watches replica watches for sales replica watches replica rolex watches
Incepind cu 01.01.2013 in sediul din str Stefan Mora 1 i-a nastere din aceasta fuziune , Punctul de Recoltare al Laboratorului Hiperdia .replica watches rolex replica watches replica watches for sales replica watches replica rolex watches

Pentru a veni in sprijinul pacientilor din cartierul Grigorescu si nu numai, Policlinica GRIGORESCU incheie cu CAS Cluj doua noi contracte pentru: 

Ambulatoriu de Specialitate: ENDOCRINOLOIE si PEDIATRIE.replica watches rolex replica watches replica watches for sales replica

Cautare pe site:
cauta informatiile dorite in baza de date
 
Stiri si noutati:
 
Noutati prin email:
Abonandu-va la newsletter-ul nostru puteti primi detalii despre ultimele noutati sau ultimele servicii oferite